Private Residence - Battersea Power Station

Nanu Soda had the priviledge to work on the first completed luxury apartment in the iconic Battersea Power Station development. Circus West has floor to ceiling windows and taller than average ceilings to maximise views out and light in. This Luxury apartment also a twin Winter Garden boasting views across the Thames and of the chimney towers of the famous power station. The finishes blend modernity and luxury with a boutique hotel feel. Walnut parquet wooden floors and open-plan layouts generate a feeling of space and warmth. State of the art bathrooms were installed with heated walls rather than towel rails and the kitchen is fitted with solid surface tops and recessed handles for a seamless finish. All the furniture has been bespoke made to fit in the spaces and adds to the luxury hotel feel the clients desired in their home away from home.

Private Residence - Leeds

Nanu Soda carried out design works to the private residence in the center of Leeds. The bland open plan duplex has been broken up by flipping the living space and dining space on its head and creating a focal point with the 5m high slate clad fireplace and 1m bronze sphere light sculpture, giving the residence that all important entertainment space it deserves. A strong colour palette and textured finishes have been applied to the surfaces of the apartment to tone down the white box. We created a new dining space hidden behind timber screens, where four walls of black ash cladding seduce diners. The guest mezzanine bedroom is now a more usable space with a glass wall creating privacy from the main living accommodation and have been kept light and airy as a contrast.

Private Residence - Fixby

Nanu Soda turned this large new build into a dream home for our clients who couldnt see past the bricks and mortar. Creating sumptious cloaks rooms and dressing rooms. Ultra modern bathrooms in marble and corian that still exude luxury and bedrooms on a grand scale with giant headboards. The Kitchen was detailed to the clients exact requirements incorporating hidden larders to hide the mess. Using a simple and soft colour pallette worked with the textures and plush velvets and leathers. Finished photos to follow......